ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά: Έχει τελειώσει ο Αναστασίου – Πρώτο φαβορί ο Οφρυδόπουλος!

Η Κηφισιά και ο Γιάννης Αναστασίου θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.
Κηφισιά: Έχει τελειώσει ο Αναστασίου – Πρώτο φαβορί ο Οφρυδόπουλος!

Αλλάζει σελίδα η Κηφισιά, η οποία αποφάσισε ότι ο Γιάννης Αναστασίου δε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της και θα πορευθεί με άλλον στη Stoiximan Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για την κακή κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα της Αθήνας την τελευταία περίοδο, με αποκορύφωμα την ήττα απέναντι τον Παναιτωλικό.

Όπως σας αναφέραμε, ο ίδιος έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και έτσι υπήρξε συνάντηση με τη διοίκηση το απόγευμα της Κυριακής και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το… γυαλί είχε ραγίσει εδώ και καιρό, με τον Αναστασίου να αποτελεί παρελθόν και να απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Αναστασίου πορεύθηκε με την Κηφισιά σε 14 παιχνίδια φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας μόλις δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πλέον η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της, στον αντικαταστάτη του πολύπειρου τεχνικού, τον οποίο θα πρέπει να βρει και άμεσα μάλιστα.

Στο… τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα, ανάμεσα σε αυτά και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και έχει την εμπειρία να σώσει την ομάδα.

Σίγουρα δεν μπορεί να πάει τόσο εύκολα η Κηφισιά σε μία επιλογή ξένου τεχνικού, ο οποίος θα θέλει χρόνο για να μάθει τις ιδιαιτερότητες της Stoiximan Super League, αφού ο χρόνος τελειώνει για την ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηφισιά: Έχει τελειώσει ο Αναστασίου – Πρώτο φαβορί ο Οφρυδόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!