ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Τους μισούς (και παραπάνω) που δεν έχει με την ΑΕΚ, μπορεί να μην τους έχει γενικώς τον Ιανουάριο!

Με επτά απουσίες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Άρης. Τον Γενάρη μπορεί να μην υπάρχουν οι μισοί απο αυτούς στο ρόστερ!
Άρης: Τους μισούς (και παραπάνω) που δεν έχει με την ΑΕΚ, μπορεί να μην τους έχει γενικώς τον Ιανουάριο!

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Άρης. Οι περισσότεροι όμως δεν συνιστούν απουσίες ουσίας για τον Άκη Μάντζιο.

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει στην Αθήνα ο Άρης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League, το βράδυ της Δευτέρας (21.00).

Επτά τα ονόματα στο απουσιολόγιο για τον Άκη Μάντζιο, αλλά επί της ουσίας μόνο οι μισοί πραγματικά ενδεχομένως να του λείψουν από το ντέρμπι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βερστράτε, Ρουπ, Ματαρίτα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία, Πάβισιτς και Σγούρος.

Ο πρώτος σαφώς και είναι απουσία (με τον Τζούρασεκ να διεκδικεί τη θέση του στην 11άδα), αφού από την στιγμή που μπήκε στην 11άδα, δεν βγήκε ποτέ. Nτεμπούτο στην Τούμπα στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ την 4η αγωνιστική και 9/9! Στα πέντε δεν έχασε δευτερόλεπτο!

Φεράρι. Επίσης απουσία για τον Μάντζιο, αφού για πολλούς είναι η πιο value for money μεταγραφή του καλοκαιριού. Ήρθε στο φινάλε, προσπέρασε… σβηστός τον Ματαρίτα και επίσης λογίζεται ως βασικός όπως και ο Βέλγος μέσος.

Ο τρίτος κοντεύει να… ξεχαστεί. Ο Μανού Γκαρθία λείπει περισσότερο από τον καθένα! Ο Ισπανός συμπλήρωσε ένα χρόνο εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και ο Μάντζιος ευελπιστεί κάποια στιγμή και αν είναι δυνατόν όσο νωρίτερα γίνεται μέσα στο 2024, να τον έχει διαθέσιμο.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι… μετέωροι!

Ο Ρουπ που πέρσι ήταν εξαιρετικός, φέτος αγνοείται. Και όχι τώρα που είναι τραυματίας. Αγνώριστος όσο αγωνίστηκε. Στα τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη και άλλα τόσα στην Super League, o Γερμανός ήταν αδιάφορος. Το καλοκαίρι ακούστηκε οτι είναι πιθανό να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται να παιχτεί ξανά το «έργο» τον Ιανουάριο!

Ματαρίτα. Με Μάντζιο πραγματικά δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Εκτός από τα θέματα τραυματισμών υπάρχουν κι άλλα, τα οποία ο Κοσταρικανός δεν δείχνει διάθεση να τα λύσει. Αρχικά τα παραπανίσια κιλά που έχει και του έχει γίνει παρατήρηση, αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Ο Ματαρίτα βγάζει και έναν μόνιμο εκνευρισμό στις προπονήσεις, ενδεχομένως επειδή δεν παίζει, ή επειδή είναι τραυματίας.

Πάβισιτς. Το Sportime τα έχει γράψει. Είτε τραυματίας, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Μεταξύ πάγκου και εξέδρας και είναι δεδομένο οτι δεν υπολογίζεται. Το θέμα είναι αν θα βρεθεί η τομή στο οικονομικό για να λύσει το συμβόλαιο του.

Tέλος, ο Σγουρός. Ο νεαρός που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, επίσης παίζει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Και όχι επειδή ο Άρης θα τον αποδεσμεύσει. Για τον νεαρό ακραίο αμυντικό αναμένεται πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ και πιθανοτατα να πουληθεί!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Τους μισούς (και παραπάνω) που δεν έχει με την ΑΕΚ, μπορεί να μην τους έχει γενικώς τον Ιανουάριο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!