ΠΑΟΚ

Βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό πρώτο γύρο

Ο πρώτος γύρος της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ δείχνει βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό πρώτο γύρο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τον αντίστοιχο πρώτο γύρο της περσινής σεζόν.

Άλλωστε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, σχετικά με το γεγονός πως το καλοκαίρι κανείς δεν πίστευε πως η ομάδα του θα έχει αυτή την εικόνα λίγους μήνες μετά.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται δύο μόλις βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας 29, έναντι 31 του Παναθηναϊκού. Το αντίστοιχο περσινό διάστημα είχε συγκεντρώσει 25 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» 37.

Συνολικά μετράει εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες (σ.σ Παναθηναϊκός, Άρης) και δύο ήττες (σ.σ ΟΦΗ, ΑΕΚ), έχοντας σκοράρει 29 φορές με 11 διαφορετικούς σκόρερ.

Στη μοναδική κατηγορία που δεν υπάρχει βελτίωση είναι αυτή της άμυνας, καθώς έχει δεχτεί 10 τέρματα, όσα και πέρυσι.

Τότε, είχε ρεκόρ 7Ν-4Ι-2Η, ενώ μετρούσε και 10 τέρματα λιγότερα στο ενεργητικό του, δείχνοντας πως πλέον έχει βρει τα επιθετικά του «κουμπιά».

Αξιοσημείωτο φυσικά είναι το γεγονός πως πέρυσι δεν υπήρχαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ το πρόγραμμα ήταν πολύ πιο… βατό, αφού δεν υπήρχαν συνεχόμενα παιχνίδια όπως συμβαίνει φέτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό πρώτο γύρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.