ΠΑΟΚ

Η έλλειψη χρόνου στον ΠΑΟΚ και ο Ιανουάριος που θα κρίνει πολλά για τον Νάσμπεργκ

Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νάσμπεργκ από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη
Η έλλειψη χρόνου στον ΠΑΟΚ και ο Ιανουάριος που θα κρίνει πολλά για τον Νάσμπεργκ

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ εκτός από μεταγραφικά ψώνια (απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση δεξιού μπακ) υπάρχουν στο πλάνο και οι αποχωρήσεις, με το όνομα του Ιβάν Νάσμπεργκ να αποτελεί ένα αίνιγμα για τον δικέφαλο.

Η αλήθεια είναι πως ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον ρόλο που θα ήθελε στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε μια σεζόν που ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει όλους τους παίκτες του ζεστούς ελέω και της συμμετοχής του σε τρεις διοργανώσεις.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να πήρε θέση βασικού στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στο Βόλο (1-0), όμως αυτή ήταν μόλις η 6η συμμετοχή του έως τώρα στη σεζόν.

Μάλιστα, έχει καταφέρει να αγωνιστεί για μόλις 368 λεπτά, όντας ο πέμπτος κατά σειρά προτεραιότητας και συνεισφοράς στόπερ, ευρισκόμενος στην ιεραρχία πίσω από τους Κουλιεράκη, Εκόνγκ, Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη.

Η έλλειψη χρόνου και ο Γενάρης που θα κρίνει πολλά για τον Νάσμπεργκ

Με βάση τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ιανουάριος ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον του Ιβάν Νάσμπεργκ στην Τούμπα, με τις σειρήνες από την Σκανδιναβία να ηχούν στα αυτιά του.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το δημοσίευμα από την πατρίδα του, τη Νορβηγία το οποίο εμπλέκει τον παίκτη του ΠΑΟΚ με την πιθανότητα μετακίνησης του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Nettavisen», αναφέρει πως η έλλειψη χρόνου συμμετοχής του με τον ΠΑΟΚ τον κάνει να αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων είναι η σουηδική ομάδα.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 27χρονου με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025 όμως το ενδεχόμενο ο Νάσμπεργκ να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους ασπρόμαυρους κάθε άλλο παρά απίθανο μπορεί να θεωρηθεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η έλλειψη χρόνου στον ΠΑΟΚ και ο Ιανουάριος που θα κρίνει πολλά για τον Νάσμπεργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.