MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ελευθερέας βάζει τέλος σε Αποστόλη και Πότη με μήνυση

Διαβάστε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς Η γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ελευθερέας βάζει τέλος σε Αποστόλη και Πότη με μήνυση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ελευθερέας βάζει τέλος σε Αποστόλη και Πότη με μήνυση

Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε.

Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της.

Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται. Ο Αποστόλης και ο Πότης αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δίνουν ένα μάθημα στον Ελευθερέα.

Εκείνος, όμως, τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει. Ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να συλλάβει τον εκβιαστή του.

Ο Στάθης φροντίζει λίγο παραπάνω την Ιουλία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Αριάδνης. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο κι εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα παθαίνει αυτό που όλοι περιμέναν!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ισίδωρος – Αμαλία – Δεν φαντάζεστε τι κάνει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας εκτελεί τον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταγωγής;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ελευθερέας βάζει τέλος σε Αποστόλη και Πότη με μήνυση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα