Basket League: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού μετά τις νίκες με Περιστέρι και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, για τη 10η αγωνιστική της Basket League.
Basket League: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 97-85 στο ΟΑΚΑ και ο Άρης το Περιστέρι με 81-73 στο «Nick Galis Hall», στα δύο παιχνίδια που περιελάμβανε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Basket League.






Έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε το 10Χ10 και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Άρης από την πλευρά του πήγε στο 6-4 και πάτησε ξανά στην 4άδα. ΠΑΟΚ και Περιστέρι έπεσαν στο 5-5 και βρίσκονται στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα, καθώς η ΑΕΚ, που έχει επίσης το ίδιο ρεκόρ είναι 6η.






Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (10/12) με το παιχνίδι Καρδίτσα – Ολυμπιακός που κάνει τζάμπολ στις 20:15

Basket League: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 9/12

Κυριακή 10/12

Δευτέρα 11/12

  • Καρδίτσα – Ολυμπιακός 20:15 – ΕΡΤ3

 

Η βαθμολογία της Basket League (σε 10 αγωνιστικές)

Η βαθμολογία της Basket League

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Basket League: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.