ENGINE POWER

MotoGP Michelin: «Jorge Martin άσε τις συνωμοσίες, το να κατηγορείς τα ελαστικά είναι η πιο εύκολη δικαιολογία»

MotoGP Michelin: Η Michelin υπερασπίστηκε σθεναρά τα ελαστικά της μετά τη διαμάχη του Jorge Martin στο τέλος της σεζόν MotoGP 2023 .
MotoGP Michelin: «Jorge Martin άσε τις συνωμοσίες, το να κατηγορείς τα ελαστικά είναι η πιο εύκολη δικαιολογία»

MotoGP Michelin: Ο διεκδικητής του τίτλου Martin κατέγραψε τη χειρότερη 10η θέση της σεζόν στο MotoGP του Κατάρ, τον προτελευταίο αγώνα, αφού δυσκολεύτηκε πολύ με το κράτημα και κατηγόρησε ένα ελαττωματικό ελαστικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP Michelin: «Jorge Martin άσε τις συνωμοσίες, το να κατηγορείς τα ελαστικά είναι η πιο εύκολη δικαιολογία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!