NBA

NBA Αποτελέσματα: Ήττα για τους Λος Άντζελες Λέικερς – Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπόστον Σέλτικς!

Ακόμα μία γεμάτη βραδιά στο NBA, όπου το θέαμα και το σκορ, κάλυψε και τον πιο απαιτητικό.
NBA Αποτελέσματα: Ήττα για τους Λος Άντζελες Λέικερς – Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπόστον Σέλτικς!

NBA Αποτελέσματα: Το καλό τους πρόσωπο έδειξαν επιτέλους οι Σαν Αντόνιο Σπερς, νικώντας με 129-115 τους Λος Άντζελες Λέικερς, μετά από ένα σερί 18 χαμένων αγώνων.

Ο Ντέβιν Βασέλ ήταν ο κορυφαίος του παρκέ με 36 πόντους, ενώ ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ήταν αρκετά καλός με 13 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 5 τελικές πάσες.

Για τους ηττημένους τώρα, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 23 πόντους και 14 ασίστ, ενώ στους 22 σταμάτησε ο Όστιν Ριβς.

Στο άλλο δυνατό παιχνίδι της βραδιάς, οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν εύκολα με 128-111 τους Ορλάντο Μάτζικ, δείχνοντας γιατί και φέτος είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Οι «Κέλτες» είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του NBA, με τον Τζέισον Τέιτουμ να τους οδηγεί εκ του ασφαλούς.

Ο Αμερικανός, είχε 30 πόντους με 6 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ερχόμενος από τον πάγκο ο Πέιτον Πρίτσαντ που σταμάτησε στους 21 πόντους.

Πολλοί θετικοί ήταν και οι Ντέρικ Γουάιτ και Τζέιλεν Μπράουν, που είχαν 19 και 18 πόντους, αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Ορλάντο ο Σαγκς ήταν ο καλύτερος στο παρκέ έχοντας 19 πόντους, ενώ από 17 σημείωσαν τόσο ο Βάγκνερ αλλά και ο Κόουλ Άντονι.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Ιντιάνα Πέισερς – Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 123-137

Ντιτρόιτ Πίστονς – Φιλαντέλφια Σίξερς 92-124

Νιου Όρλεαν Πέλικανς – Σάρλοτ Χόρνετς 112-107

Λος Άντζελες Λέικερς – Σαν Αντόνιο Σπερς 115-129

Ατλάντα Χοκς – Τορόντο Ράπτορς 125-104

Ορλάντο Μάτζικ – Μπόστον Σέλτικς 111-128

Χιούστον Ρόκετς – Μέμφις Γκρίζλις 103-96

Νιου Υορκ Νικς – Φοίνιξ Σανς 139-122

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA Αποτελέσματα: Ήττα για τους Λος Άντζελες Λέικερς – Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπόστον Σέλτικς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.