ΑΕΚ

Το συγκινητικό «αντίο» Δημάτου στον Χιμένεθ (pic)

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Ισπανό προπονητή για την θητεία του στην ομάδα
Το συγκινητικό «αντίο» Δημάτου στον Χιμένεθ (pic)

Για την συνεργασία που είχε μαζί του για 1,5 χρόνο, αλλά και για τον χαρακτήρα του Μανόλο Χιμένεθ, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ανδρέας Δημάτος, θέλοντας να πει το δικό του «αντίο» στον πρώην πλέον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, ανέφερε πως οι επαγγελματικές σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές και πως στο τέλος μένει η εκτίμηση που αποκόμισε ο ένας από τον άλλο.

Αναλυτικά το post του Δημάτου:

«Kολλητοί δεν γίναμε ποτέ, αλλά στη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε ο ένας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του άλλου. Ίσως αυτό να είναι και το σημαντικότερο!

Γιατί αυτή η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μόνιμα ημερομηνία λήξης! Ετσι θα συμβαίνει για πάντα στο ποδόσφαιρο και όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου στην ΑΕΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να σε ευχαριστήσω περισσότερο για την αγάπη και την φροντίδα σου στον μικρό Ανδρέα.

Τον χαρακτήρισες πρωταθλητή, πριν καν στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας και τήρησες την υπόσχεσή σου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του παραδώσεις το μετάλλιο του πρωταθλητή, πριν επιστρέψεις στη Σεβίλλη…

Να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω αυτό που μου ζήτησες!

Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν και γιατί ποτέ δεν θα υποκαταστήσει ούτε την πραγματική ζωή, ούτε την πραγματική μάχη για τη ζωή!»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1538620559598933&set=a.157796827681320.31449.100003530100528&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το συγκινητικό «αντίο» Δημάτου στον Χιμένεθ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.