ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντόνιο Κορδόν: Γιατί απέτυχε ο Ισπανός όταν έκανε ξανά αυτό που κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντόνιο Κορδόν αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο.
Αντόνιο Κορδόν: Γιατί απέτυχε ο Ισπανός όταν έκανε ξανά αυτό που κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αντόνιο Κορδόν: Γιατί απέτυχε ο Ισπανός όταν έκανε ξανά αυτό που κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Ρίο Άβε – Tι έγινε με τον Κινέζο κροίσο.

Ο Αντόνιο Κορδόν αναβαθμίστηκε ως ο άνθρωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα έχει ρόλο επιβλέποντα στις τρεις ομάδες, ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Αντόνιο Κορδόν αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο.

Συντονιστής σχεδιασμού σε περισσότερες από μία ομάδες είχε αναλάβει ξανά στο παρελθόν ο Αντόνιο Κορδόν, ως σύμβουλος του Κινέζου επενδυτή Τζον Τζιάνγκ.

Αντόνιο Κορδόν: Γιατί απέτυχε ο Ισπανός όταν έκανε ξανά αυτό που κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Τζιανγκ είχε στην κατοχή του την ισπανική Γρανάδα, την ιταλική Πάρμα, την πορτογαλική Τοντέλα και την κινεζική Τσονγκινγκ Λιφάν.

Ο Κορδόν υπήρξε και εκεί συντονιστής σχεδιασμού, έναν ρόλο που έχει τώρα στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Για την ακρίβεια ο Κινέζος επενδυτής της DeSports χρεωκόπησε, έτσι δεν προχώρησε ο σχεδιασμός και η συνεργασία του με τον Κορδόν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο ρόλος που θα έχει ο Αλέξης Κούγιας

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο στόπερ που έκλεισε – Έρχεται άμεσα στον Πειραιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντόνιο Κορδόν: Γιατί απέτυχε ο Ισπανός όταν έκανε ξανά αυτό που κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.