ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό

Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 91-90 επί της Μονακό για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό

Ο Παναθηναϊκός έκανε το… θαύμα του στο Μονακό και πλέον βελτίωσε το ρεκόρ του στο 8-7 μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα η Φενέρμπαχτσε, έστω και δύσκολα (80-78) πέτυχε τη 2η σερί νίκη της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Κορυφαίος ο Τάιλερ Ντόρσέι με 19 πόντους, όσους είχε και ο Κίναν Έβανς από τους Λιθουανούς.

Εξάλλου Μπάγερν εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της Εφές και τη νίκησε σχετικά εύκολα στο Μόναχο με 86-71. Ο Αντρέας Ομπστ με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ 19 είχε για τους Τούρκους ο Νταν Οτούρου.

Τέλος η Αρμάνι Μιλάνο, παρότι δεν είχε και πάλι διαθέσιμο τον Νίκολα Μίροτιτς (παραμένει τραυματίας), διέλυσε την ουραγό Βιλερμπάν στην Ιταλία με 84-61. Ο Νίκολο Μέλι με 17π. ήταν ο καλύτερος των γηπεδούχων, ενώ για τους Γάλλους ο Τζόφρι Λοβέρν είχε 12.

Την επόμενη αγωνιστική (16η) που διεξάγεται το επόμενο διήμερο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται την Παρασκευή (22/12), με τους Πειραιώτες ν’ αντιμετωπίζουν τη Βιλερμπάν στη Λυών (20:45) και τους πράσινους την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:45).

Euroleague Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τρίτη 19/12:

  • Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης 58-72
  • Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα 74-70
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια 89-81
  • Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός 69-67
  • Βαλένθια – Παρτίζαν 67-72

Τετάρτη  20/12:

  • Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας 80-78
  • Μονακό – Παναθηναϊκός AKTOR  90-91
  • Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Εφές 86-71
  • Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν  84-61

Euroleague: Η βαθμολογία σε 15 αγωνιστικές

Euroleague: Η βαθμολογία σε 15 αγωνιστικές

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.