ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αποκλειστικό: Δεν έπεισε κανέναν το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στο Άρης – Λαμία – Η διαφωνία με τον παρατηρητή στα αποδυτήρια!

Έντονα αμφισβητείται το πέναλτι που καταλόγισε ο Βάτσιος στο Άρης - Λαμία υπέρ των γηπεδούχων. Ο διάλογος στα αποδυτήρια.
Αποκλειστικό: Δεν έπεισε κανέναν το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στο Άρης – Λαμία – Η διαφωνία με τον παρατηρητή στα αποδυτήρια!

Με πέναλτι για χέρι άνοιξε το σκορ ο Άρης κόντρα στη Λαμία. Παράβαση που δεν έπεισε ούτε την ΚΕΔ, ούτε τον παρατηρητή.

Με καθυστέρηση καταλόγισε το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, ο Βάτσιος με το οποίο άνοιξε και το σκορ στο ματς με την Λαμία. Ο ρέφερι από την Δυτική Αττική εφάρμοσε πλεονέκτημα αν και ο κανονισμός δεν το επιτρέπει στην περίπτωση πέναλτι. Εκτός αν είναι δεδομένο οτι η ομάδα που το κερδίζει θα κάνει γκολ! Τέτοια συνθήκη δεν υπήρχε στο Χαριλάου, αφού ο καλύτερος παίκτης του και ενδεχομένως ο καλύτερος φορ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν και σε πλάγια θέση ήταν και τρεις παίκτες της Λαμίας υπήρχαν στο «κάδρο».

Ο Βάτσιος καταλογίζει πέναλτι για χέρι το οποίο συζητήθηκε αρκετά και στα αποδυτήρια των διαιτητών με τον παρατηρητή, αλλά και την ΚΕΔ απασχόλησε αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o παρατηρητής Στυλιαράς ανέφερε οτι δεν τον πείθει η παράβαση που καταλογίστηκε με τον ρέφερι να διαφωνεί αναφέροντας οτι «είναι πέναλτι, το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση. Αφού συμφώνησε και ο VAR με την αποφαση».

Για τον παρατηρητή δεν υπάρχει πέναλτι, όπως δεν υπάρχει πεναλτι και για τον Φρόιντφελντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σουηδός αρχιδιαιτητής που ήταν στο VAR την Τρίτη για τα δύο ματς, θεωρεί οτι το χέρι είναι σε λογική θέση βάσει της κίνησης του σώματος του αμυνόμενου, η μπάλα περνάει βρίσκει και στο πόδι του, ο αμυνόμενος δεν βλέπει τη μπάλα, δεν έχει πρόθεση να την παίξει με το χέρι και αυτή βρίσκει στο χέρι του όταν ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στην διαδικασία να το χρησιμοποιήσει ως χέρι στήριξης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Δεν έπεισε κανέναν το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στο Άρης – Λαμία – Η διαφωνία με τον παρατηρητή στα αποδυτήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!