ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσουκαλάς: «Σφαγή» από τη διαιτησία στο Περιστέρι (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε τη διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι ως «σφαγή» για δύο χαμένους βαθμούς λόγω του πέναλτι στον Ποντένσε.
Τσουκαλάς: «Σφαγή» από τη διαιτησία στο Περιστέρι (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία στο Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο. Βασικός λόγος για το γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού όπως είπε στην εκπομπή του στο YouTube ήταν το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ποντένσε.

«Σφαγή στο Περιστέρι. Κανείς δεν είδε το πέναλτι στον Ποντένσε; Μέχρι και ο Βαρούχας είπε πως είναι πέναλτι», είπε ο Τάκης Τσουκαλάς για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Τη συγκεκριμένη φάση είδε ως πέναλτι κι άλλος τηλεκριτικός διαιτησίας. Για καθαρό πέναλτι έκανε λόγο και ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Ο Τάκης Τσουκαλάς πάντως έδωσε και ευχές για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Δεν έμεινε μόνο στα ποδοσφαιρικά, αν και έκανε την πλάκα του ακόμα και σε αυτό το κομμάτι. Επιπρόσθετα, είπε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο κατά 90%!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσουκαλάς: «Σφαγή» από τη διαιτησία στο Περιστέρι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.