MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Παρασκευάς χωρίζει τον Φίλιππο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Παρασκευάς χωρίζει τον Φίλιππο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Παρασκευάς χωρίζει τον Φίλιππο

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, Βασιλική και Φίλιππος δε θα καταφέρουν να σώσουν τη σχέση τους. Το οριστικό βήμα θα το κάνει η Βασιλική η οποία είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο και έτσι παίρνει το μωρό της και πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της.

Σε αυτό το διαζύγιο, μεγάλο μερίδιο ευθύνης αναμένεται να έχει ο Παρασκευάς, ο οποίος φροντίζει να φουντώσει τη φαντασία του Φίλιππου, όταν ο τελευταίος βλέπει την Βασιλική με τον Μιλτιάδη.

Είναι πλέον σίγουρος πως η σύζυγος του έχει σχέση, με τον Παρασκευά να τα κάνει μαντάρα με ακόμη ένα σχέδιο του, πιστεύοντας πως έτσι θα τον σπρώξει στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία προσπαθεί να εκβιάσει τον άντρα της και μάλιστα θα ζητήσει αρχικά τη βοήθεια της Ιουλίας που αρνείται αλλά και του Μάνου με την Μαρίνα.

Τέλος, η Δήμητρα θα βρεθεί στο προσκήνιο με την αστυνομικό να βιώνει ορισμένες δύσκολες στιγμές που θα την βγάλουν σε περίεργα μονοπάτια.

Δείτε το trailer από το πρώτο επεισόδιο του 2024:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη λέει τα πάντα στον Ορέστη-Έτσι θα ξεμπροστιάσει τον Δημοσθένη!

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η κυκλοφορία του βιβλίου που θα έβαζε φωτιά στην Αθηνά!

Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος ενώνει ξανά Χάιδω – Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος Ισίδωρος και Αμαλία – Δεν φαντάζεστε τι κάνει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Παρασκευάς χωρίζει τον Φίλιππο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα