ENGINE POWER

Ντακάρ 2024: Ο Λούκας Μοράες κερδίζει με μια ανάσα, ο Σεμπαστιέν Λόεμπ χανει πολυ εδαφος

Ντακάρ 2024:Ο Lucas Moraes και ο Armand Monleon πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα στάδια στο Ντακάρ. Ολοι εχουν διαφορες δευτερολεπτων ο Sébastien Loeb έχασε πάνω από 20 λεπτά
Ντακάρ 2024: Ο Λούκας Μοράες κερδίζει με μια ανάσα, ο Σεμπαστιέν Λόεμπ χανει πολυ εδαφος

Ντακάρ 2024: Ο Lucas Moraes και ο Armand Monleon πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα στάδια στο Ντακάρ. Τα κενά είναι μικροσκοπικά εκτός από τον Sébastien Loeb, ο οποίος έχασε περισσότερα από 20 λεπτά

  • Ντακάρ 2024: Ο David Castera, διευθυντής του Dakar, δεν είπε ψέματα: το τρίτο στάδιο της έκδοσης του 2024, που διαγωνίστηκε αυτή τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου μεταξύ του Al Duwadimi και του Al Salamiya (Σαουδική Αραβία) ήταν σκληρό για τους ανταγωνιστές! Ξεκινώντας με τους Sébastien Loeb και Fabian Lurquin (Bahrain Raid Xtreme).
  • Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι ( WRC ) έχασε 22 λεπτά από τον συμπαίκτη του και αντίπαλο Nasser Al-Attiyah (Prodrive) μετά από διάφορα μηχανικά προβλήματα. Από όλους τους οδηγούς που χαρακτηρίστηκαν ως «φαβορί» στην αρχή αυτής της διοργάνωσης, ο Αλσατός είναι αναμφίβολα αυτός που τα πήγε λιγότερο καλά σε αυτό το πέτρινο σπέσιαλ. Πολύ χρόνο έχασε και ο Guerlain Chicherit (Toyota) (25 λεπτά).
  • Στην Audi, περάσαμε καλά. Παρά τη μειονεκτική θέση ανοίγματος, οι Stéphane Peterhansel και Édouard Boulanger είχαν μια υπέροχη μέρα και δεν χάθηκαν. Οι συμπαίκτες τους Carlos Sainz -Lucas Cruz και Mattias Ekström-Emil Bergkvist έχασαν ελάχιστα το γρατσούνισμα αλλά βρίσκονται σε πολύ καλή θέση στη γενική κατάταξη (2ος και 3ος).
  • Ντακάρ 2024: Για την Toyota είναι πάρτι! Ο Yazeed Al-Rajhi και ο Timo Gottschalk παίρνουν το προβάδισμα του Ντακάρ 2024 με μόλις δευτερόλεπτα στο Ekström. Ο Σαουδάραβας, όμως, χάνει τη νίκη της σκηνής γιατί πάει στον Λούκας Μοράες και στον Αρμάν Μονλεόν! Ο Βραζιλιάνος, αποκάλυψη του Ντακάρ 2023 (3ος συνολικά για την πρώτη του συμμετοχή) ολοκλήρωσε το στάδιο αυτό με θάρρος! Αυτή είναι η πρώτη του σταδιακή νίκη στον διαγωνισμό.
  • Κορυφαίοι στη μέση της σκηνής, οι Guillaume de Mévius και Xavier Panseri (Toyota) σταμάτησαν για περισσότερα από 20 λεπτά για να επισκευάσουν το Hilux T1+ τους.
  • Οι αγωνιζόμενοι έχουν δύο ώρες για να επισκευάσουν το 4×4 τους απόψε. Η εξωτερική βοήθεια που παρέχεται από τους μηχανικούς της ομάδας τους είναι κατ’ εξαίρεση εξουσιοδοτημένη πριν από την είσοδο σε μια σύνοψη, τυπική ιδέα της σκηνής-μαραθωνίου.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντακάρ 2024: Ο Λούκας Μοράες κερδίζει με μια ανάσα, ο Σεμπαστιέν Λόεμπ χανει πολυ εδαφος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!