MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Άρτεμη και Ευγενία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Άρτεμη και Ευγενία

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Έρωτας Φυγάς, αφού το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο στην οικογένεια των Δεμερτζήδων.

Η σειρά του Open  (θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στον ΑΝΤ1) συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, ενώ και νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στη σειρά.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Άρτεμη και Ευγενία

Η μυστηριώδης γυναίκα που υπάρχει στην ζωή του Φάνη, εγκαθίσταται στη Μεσσήνη και επηρεάζει καθοριστικά κάποιους ήρωες της σειράς.

Μπορεί το πραγματικό της όνομα να είναι Δάφνη, ωστόσο το άλλαξε σε Άρτεμη, κρύβοντας ένα μεγάλο μυστικό. Βρίσκεται στην περιοχή ώστε μαζί με τον Φάνη να καταστρέψει τον Ιάσονα, ωστόσο ερωτεύεται τον δυναμικό άντρα, διαλύοντας έτσι ένα μέρος του σχεδίου της.

Ο Φάνης έχει σαγηνευτεί ωστόσο και με την Ευγενία την οποία δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του. Έτσι αναμένεται να ξεσπάσει μία μεγάλη κόντρα.

Οι δύο γυναίκες σύντομα θα έρθουν σε άγρια κόντρα και με κάθε ευκαιρία η μία κάνει δύσκολη τη ζωή της άλλης μέσα στο νοσοκομείο. Οι καυγάδες είναι έντονοι και μάλιστα μπροστά σε συναδέλφους τους.

Ο Φάνης ωστόσο δεν πτοείται, συνεχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό, κάτι που και οι δύο αγνοούν με τα πράγματα σύντομα να ξεφεύγουν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Φάνης λέει στον Ιάσονα πως έχει αδελφό

Έρωτας φυγάς: Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος πρωταγωνιστής

Survivor 10/1 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Άρτεμη και Ευγενία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα