MEDIA

Οι Ψυχοκόρες επέστρεψαν-Όλα όσα θα συμβούν!

Ο δεύτερος κύκλος του σήριαλ «Ψυχοκόρες», βρίσκει όλους τους ήρωες να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί άλλοι εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους!
Οι Ψυχοκόρες επέστρεψαν-Όλα όσα θα συμβούν!

Τέσσερις αδελφές μένουν ορφανές κι αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή ως Ψυχοκόρες. Όμως καταλήγουν σε ένα «κύκλωμα» που τις χωρίζει και η καθεμία μπαίνει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους. Θα καταφέρουν να ενωθούν ξανά;

Η σειρά του ΑΝΤ 1 + εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» κι ένα ντιβάνι ή και πενταροδεκάρες, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένεια τους κάνοντας όνειρα για ένα λυτρωτικό γάμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Ψυχοκόρες επέστρεψαν-Όλα όσα θα συμβούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.