ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραπτόπουλος για το Κύπελλο: «Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί μέσα στο Καραϊσκάκη – Καινοτομίες ο Τερίμ»

Η ανάλυση που έκανε ο Κωστής Ραπτόπουλος για τα δύο ντέρμπι του Κυπέλλου, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Άρης.
Ραπτόπουλος για το Κύπελλο: «Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί μέσα στο Καραϊσκάκη – Καινοτομίες ο Τερίμ»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε μέσω της εκπομπής «Μαρμίτα» όσα είδαμε στα δύο ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1 και ΑΕΚ – Άρης 0-0.

Για το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» είπε οτι ο Ολυμπιακός είναι κακή ομάδα, εκφράζοντας την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την 8άδα μέσα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του.

Για τον Φατίχ Τερίμ τόνισε ότι ο Τούρκος προπονητής πήρε μεγάλα ρίσκα κι έκανε πολλές καινοτομίες, ωστόσο δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές που έκανε, βάζοντας μέσα τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Για το ζευγάρι ΑΕΚ – Άρης ο Ραπτόπουλος είπε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου του άρεσε και ότι οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν περισσότερο από ότι αυτές που έκανε ο Αλμέιδα στην Ένωση, καθώς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Θεός του πολέμου είχε καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους.

Για τη ρεβάνς είπε οτι και πάλι ο Άρης θα παίξει προσεκτικά δίνοντας γήπεδο στην αντίπαλό του και χτυπώντας στην κόντρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραπτόπουλος για το Κύπελλο: «Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί μέσα στο Καραϊσκάκη – Καινοτομίες ο Τερίμ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.