SPORTIME BET

Μπασκόνια – Ολυμπιακός live streaming (12/1)

Έτσι θα δείτε τον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός σε Live streaming.
Μπασκόνια – Ολυμπιακός live streaming (12/1)

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στη Βιτόρια για τον Ολυμπιακό ο οποίος φιλοξενείται από την Μπασκόνια στο δεύτερο σκέλος αυτής της διαβολοβδομάδας. Τεράστιο ματς, must win για να παραμείνει εντός τροχιάς εξάδας μετά την ήττα στη Βαρκελώνη.

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι Βάσκοι μπόρεσαν να κοντράρουν την Μονακό αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη παρά την διαστημική εμφάνιση των 33 πόντων του Χάουαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι και φέτος ο μοχλός που κινεί την ομάδα και ουσιαστικά την έχει οδηγήσει σε κάποιες μεγάλες νίκες, ενώ μαζί με τον Μονέκε έχουν φτιάξει ένα καλό δίδυμο. Στόχος η οκτάδα, δύσκολα θα επιτευχθεί εάν δεν κερδίζει καθόλου εκτός έδρας και εντός δεν παίρνει όλα τα ματς.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 12/1

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια στην Καταλονία και δεν έδειξε καλά στοιχεία. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έχασαν την μάχη της ρακέτας και δεν έδειξαν μεγάλη συνέπεια και στις υποχρεώσεις τους αμυντικά. Η νίκη πλέον είναι υποχρέωση στην εκτός έδρας αναμέτρηση ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και τελικά μείνουν αρκετά πίσω.
Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ
(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπασκόνια – Ολυμπιακός live streaming (12/1)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.