ΠΑΡΑFOOTBALL

Δημήτρης Κολοβός: Πολλά τα λεφτά για να γυρίσει Ελλάδα

Έπεσαν τηλέφωνα από Ελλάδα για να επιστρέψει ο Δημήτρης Κολοβός.
Δημήτρης Κολοβός: Πολλά τα λεφτά για να γυρίσει Ελλάδα

Μπορεί να είναι 30 ετών, αλλά έκανε μία επιλογή που σπάνια βλέπουμε από άλλον σε αυτή την ηλικία ο Δημήτρης Κολοβός πηγαίνοντας να παίξει στην Ινδονησία.

Δεν είναι σύνηθες να επιλέγει κάποιος να παίξει εκεί. Εκτός και εάν βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Πάντως, εκείνος το τόλμησε με δέλεαρ φυσικά το πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Παρά το δεδομένο ρίσκο, υπήρξαν ομάδες από τη Stoiximan Super League που το σκέφτηκαν. Θεώρησαν πως ο Δημήτρης Κολοβός θα μπορούσε να βοηθήσει. Είναι παίκτης που ξέρει το πρωτάθλημα και θα έμπαινε άμεσα χωρίς να χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Πολύ βασικό το τελευταίο τον Ιανουάριο.

Μόνο που έχοντας μόλις έξι μήνες στην Ινδονησία ο διεθνής μεσοεπιθετικός χαφ δεν το είδε τόσο ζεστά. Είναι πολλά τα λεφτά! Συγκεκριμένα στην Dewa United παίρνει 250.000 ευρώ τον μήνα. Επομένως, πώς να αποχωρήσει; Μπορεί το πρωτάθλημα εκεί να έχει διακοπή εκεί, αλλά και πάλι δεν είναι απλό να τον ξαναδούμε άμεσα στα μέρη μας.

Για την ιστορία δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχει αλλάξει. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο και οι εμφανίσεις του ήταν αυτές που έκαναν τον Ολυμπιακό να το αγοράσει. Δεν στέριωσε στους Πειραιώτες. Γι’ αυτό και εκείνοι τον έδιναν δανεικό. Πήγε στη Μαλίν, ακολούθησε η Βίλεμ και η Ομόνοια. Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια Σερίφ Τιρασπόλ, Κοτσαέλισπορ και Παναιτωλικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Κολοβός: Πολλά τα λεφτά για να γυρίσει Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.