MEDIA

Survivor 14/1 spoiler: Όλα δείχνουν πως αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Όλες οι πληροφορίες λένε πως την πρώτη ασυλία της δεύτερης εβδομάδας στο Survivor, την κερδίζει η συνηθισμένη στις νίκες ομάδα ως τώρα.
Survivor 14/1 spoiler: Όλα δείχνουν πως αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Survivor 14/1 spoiler: Αν δεν μιλήσει η Γεωργία με τα οριστικά της Survivor spoiler δεν κάνουμε δουλειά. Το λέω για να είμαστε ξηγημένοι σε ότι αφορά το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της δεύτερης εβδομάδας στο Survivor. Ενδείξεις υπάρχουν όμως για το ποια ομάδα παίρνει το τοτέμ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πηγές υπάρχουν δεξιά και αριστερά που άλλοτε μιλούν και άλλοτε όχι είναι η αλήθεια, Θα πάρει λίγο χρόνο για να βρεθεί ρυθμός και να αρχίσουν να υπάρχουν τα spoiler γρήγορα και έγκυρα. Ωστόσο, η πληροφορία έχει σκάσει εδώ και λίγες ώρες. Αυτή έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Οι Διάσημοι έχουν ξεκινήσει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Τέσσερα αγωνίσματα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor 2024 όλα τα έχουν κερδίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κάνουν προσθήκες στους Μαχητές από την παραγωγή. Είναι φανερό πως δεν βγαίνει το πράγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 14/1 spoiler: Όλα δείχνουν πως αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα