MEDIA

Survivor spoiler 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία στο Survivor. Την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας.
Survivor spoiler 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor spoiler 14/1: Θέλει δουλειά φέτος το Survivor spoiler! Δεν είναι απλά τα πράγματα! Το Survivor έχει κλείσει όλα τα στεγανά και το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία ή το έπαθλο θα είναι δύσκολο να το μαθαίνουμε. Μπορεί να φτάνουμε και την τελευταία στιγμή.

Έως τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουμε δει μόνο νίκες για τους Διάσημους! Τρεις ασυλίες και ένα έπαθλο έχουν κερδίσει οι κόκκινοι. Είναι τόσο ανώτεροι αγωνιστικά, που έκανε μπαμ το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία και τη δεύτερη εβδομάδα.

Όλες οι ενδείξεις έδειχναν πως δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι οι Μαχητές. Οι αρχικές προβλέψεις έδειχναν τους Διάσημους ακλόνητο φαβορί για μία ακόμα νίκη και ένα σκορ 5-0 στο συνολικές επιτυχίες.

Survivor spoiler 14/1: Ανατροπή με την 1η ασυλία!

Μπαμ έκανε στις εικασίες και στις προβλέψεις. Το οριστικό Survivor spoiler δείχνει άλλα! Τι; Πως έχουμε την πρώτη μεγάλη ανατροπή στο Survivor.

Εσείς βλέπετε ήδη τα πάντα. Διότι, το Survivor Live τρέχει εδώ και αρκετή ώρα στο Sportime. Η απουσία της Κατερίνα Δαλάκα είναι αρκετά σημαντική. Ασχέτως αν δεν έχει βρει τα πατήματά της στο 100%. Η ομάδα της επηρεάστηκε. Με άλλα λόγια, το φαβορί… έχασε.

Οι Μαχητές κερδίζουν την 1η ασυλία αυτή της εβδομάδας και σημειώνουν την πρώτη νίκη τους. Μεγάλη ανατροπή είναι η αλήθεια. Δεν τους είχαμε. Μωρέ μπράβο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!