ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Χίγκλερ – Με Νταμπάνοβιτς το Άρης-ΑΕΚ!

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον Κύπελλο Ελλάδας!
Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Χίγκλερ – Με Νταμπάνοβιτς το Άρης-ΑΕΚ!

Τους διαιτητές που θα δούμε το Κύπελλο Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τα βλέμματα φυσικά να πέφτουν στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ ορίστηκε στη ρεβάνς των «16» του ντέρμπι των «Αιωνίων» την Τετάρτη (21:00).

Ενώ στο ματς της Θεσσαλονίκης (19:00)  θα είναι ένα γνώριμος μας, ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς.

Ο Χίγκλερ έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ελληνικές ομάδες, αφού έχει δώσει το παρών στα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 στις 21/4/2021 και Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1 στις 9/1/2022.

Από κει και πέρα στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Πάουλους Φαν Μπούκελ.

Ο Νταμπάνοβιτς βέβαια και αυτός έχει διευθύνει σε πέντε παιχνίδια που έχει παίξει η ΑΕΚ:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1 (21/3/2021), Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 (25/4/2021), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 (13/3/2022) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 (19/3/2023) για το πρωτάθλημα, όπου οι «πράσινοι» είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα το διευθύνει ο Τσέτσιλας (VAR: Ευαγγέλου). Στο Κηφισιά-ΟΦΗ θα είναι ο Ματσούκας, στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος, στο Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς και στο Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους ορισμούς ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Χίγκλερ – Με Νταμπάνοβιτς το Άρης-ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.