ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο πήραν ευθύνη ενώ δεν θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό

Δύο παίκτες που δεν θα είναι τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο, πήραν κρίσιμες εκτελέσεις και δεν τα κατάφεραν.
Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο πήραν ευθύνη ενώ δεν θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό

Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο ήταν οι μοιραίοι του αποκλεισμό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ειδικά ο Πορτογάλος είχε την ευκαιρία να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση το Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός προχωρά χωρίς σχέδιο κι αυτό αποτυπώνεται ακόμα και σε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν είναι μεταφυσικό. Συμβαίνει. Τα πέναλτι δεν είναι μόνο ικανότητα ή τύχη. Είναι και κάτι άλλο: Να «νιώθεις». Όλως τυχαίως, οι δύο παίκτες που έχασαν τα πέναλτι για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι οι μοιραίοι του αποκλεισμού, είναι δύο παίκτες που η νέα σεζόν δεν τους βρεις στην ομάδα του Πειραιά, δεδομένα. Θα μπορούσε να είχε εκτελέσει κι ένας ακόμα με το ίδιο status. Ο Ιμπόρα είναι ένας τέτοιος, για παράδειγμα. Αυτό για να αντιληφθούμε πόσο προβληματικό είναι (ακόμα) το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Ζοάο Καρβάλιο έμεινε κατά τύχη. Όχι μόνο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ακόμα και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Διότι, ο Ολυμπιακός τον είχε τους υπό παραχώρηση παίκτες, ασχέτως αν είναι ακόμα στα μέρη μας. Ο Πορτογάλος πήγε χωρίς ψυχολογία να δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Το πιο εύκολο πέναλτι από όλα είχε να εκτελέσει. Αυτό που έχεις μόνο να κερδίσεις. Το έχασε.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένα θέμα από μόνος του. Οι δηλώσεις του που έγιναν αλλά… δεν έγιναν. Το ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει και… κρύβεται πίσω από τον εκπρόσωπό του που δεν εμφανίζεται. Η αγωνιστική του κατάσταση που εδώ και ένα μήνα είναι κάτω του μετρίου. Όλα μετράνε. Όλα. Δεν είναι δική τους ευθύνη. Το πέναλτι είναι σχετικό εξάλλου. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν παίκτη. Παρότι, αμφότεροι είχαν πολύ κακές εκτελέσεις.

Ενδεικτικό του ότι ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς υπό… κατασκευή είναι. Η ευθύνη πήγε σε ποδοσφαιριστές με κοντινή ημερομηνία λήξης. Τελειωμένοι επί της ουσίας. Διότι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν φροντίσει να φτιάξουν τον κορμό της επόμενης μέρας. Είπαμε, ο Πέδρο Άλβες έχει καθυστερήσει σε όλα. Ακόμα και αυτός ο αποκλεισμός αποτέλεσμα της μεταγραφικής κωλυσιεργίας είναι.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Το χαμένο πέναλτι του Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο πήραν ευθύνη ενώ δεν θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.