MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος ζητά βοήθεια από την Αμαλία

Όλα όσα θα γίνουν στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών στα επόμενα επεισόδια.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος ζητά βοήθεια από την Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει στα ίσα τον Πάρη για τον βιασμό της κόρης του. Ο Πάρης όμως δε θα πρωταγωνιστήσει μόνο σε αυτό το γεγονός καθώς θα βρεθεί μπροστά σε κάτι τραγικό.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση. Στο μεταξύ όμως και ο Ντίνος, απεγνωσμένος από τη στάση της Μιράντας, θα ζητήσει από την Αμαλία να τον βοηθήσει.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος απευθύνεται στην Αμαλία

Ο Πάρης, ανησυχεί για την Νέλλυ και θέλει να πάει στο σπίτι της, να δει αν είναι καλά. Η Γεωργία και η Όλγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Όταν, ο Πάρης, πηγαίνει τελικά να την βρει, αντικρίζει κάτι που τον κάνει να παγώσει… Τρέμοντας, παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει για το τι έχει συμβεί. Ο Σωτήρης, τρέχει να τον βρει και προσπαθεί, όσο μπορεί, να τον προστατέψει καθώς η θέση του Πάρη είναι δυσχερής μετά από αυτό που συνέβη.

Ο Ρένος, αποκαλύπτει στον Στέφανο, πολύ σοβαρά πράγματα για το παρελθόν του. Ο Σίμος, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία. Εκείνος είναι σίγουρος γι’αυτό που πάει να κάνει. Όλα, όμως, θα καταστραφούν, από μια αναπάντεχη επίσκεψη, αυτή του Ντίνου. Ο Ντίνος, ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει και η κοπέλα δε μπορεί να τον αρνηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος διαλύει ότι πιο πολύτιμο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Άναχιτ

Κίνηση-ματ από τον Ατζούν στο Survivor!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος ζητά βοήθεια από την Αμαλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα