MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κάνει πρόταση στην Καλλιόπη που δεν περιμένει κανεις

Όσα θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στη σειρά «Σασμός» του ALPHA TV.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κάνει πρόταση στην Καλλιόπη που δεν περιμένει κανεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέα δεδομένα στο σήριαλ «Σασμός» που προβάλλεται στον ALPHA TV.  Ήδη διαβάσατε για τη Θοδώρα που ομολογεί την εμπλοκή της σε φόνο.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν ανοίγοντας εκ νέου μια υπόθεση που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αντώνης με τη σειρά του αναγκάζεται να μην απαντήσει με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη. Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται στο αν έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η Μαρίνα με τη Θοδώρα συναντιούνται ξανά, αυτήν τη φορά, όμως, δεν έχουν περιθώρια να μην μιλήσουν ανοιχτά. Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει, ενώ ο Αντρέας ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κάνει πρόταση στην Καλλιόπη που δεν περιμένει κανεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.