ΚΑΙΡΟΣ

Μας «ζέστανε» με τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Λιακάδες, βοριάδες και σταδιακή άνοδος του υδραργύρου»

Βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο διήμερο όπως προβλέπει μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.
Μας «ζέστανε» με τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Λιακάδες, βοριάδες και σταδιακή άνοδος του υδραργύρου»

Ο βελτιωμένος καιρός σε σχέση με το σαββατοκύριακο, θα συνεχιστεί λέει στο δελτίο καιρού ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, με «λιακάδες, βοριάδες και σταδιακή άνοδος του υδραργύρου.

Αναλυτικότερα την Τετάρτη (24/1) περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Κάποιες αραιές νεφώσεις, πυκνότερες στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Εύβοια και την Κρήτη με πιθανότητα να βρέξει για λίγο τοπικά μόνο στην Κρήτη. Βοριάδες 4-6, στο Αιγαίο 7, τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ, θερμοκρασία με παγετό στα ηπειρωτικά, θα φτάσει τους -5, -6 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως το μεσημέρι τους 10 με 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 11 με 14, στα νησιά και την Κρήτη τους 16 με 17.

Τάσος Αρνιακός: Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μας «ζέστανε» με τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Λιακάδες, βοριάδες και σταδιακή άνοδος του υδραργύρου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.