ΜΠΑΣΚΕΤ

Ταρίκ Μπλακ: Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός σφυρίζει αδιάφορα

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ταρίκ Μπλακ. Ωστόσο, δεν μοιάζει πιθανό κάτι τέτοιο.
Ταρίκ Μπλακ: Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός σφυρίζει αδιάφορα

Ο Ταρίκ Μπλακ θα ήταν μια ιδανική προσθήκη αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτη… χθες, εν όψει της διπλής αγωνιστικής σε Euroleague που έρχεται. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει επιλογές, αλλά δύσκολα θα πάει στη γνώριμη λύση.

Φαντάζει όντως ιδανικό. Ο Ταρίκ Μπλακ ξέρει τον Ολυμπιακό, τον ξέρουν, έχει εικόνα από τα συστήματα και τη λογική της ομάδας. Στη θεωρεία μοιάζει ιδανική επιλογή. Στην πράξη μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα για τον Αμερικανό ψηλό που αγωνίστηκε πέρυσι στους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, μέσα στη σεζόν έδωσε πολλές λύσεις. Τον Μπολομπόι περίμενε ο Ολυμπιακός να βγει μπροστά μαζί με τον Φαλ, ο Μπλακ ήταν αυτός που έγινε το νούμερο 2. Αυτό το νούμερο 2 όμως… εξαφανίστηκε στα κρίσιμα, λόγω τραυματισμού. Από το Final 4 στο Κάουνας έχουμε να τον δούμε να παίζει. Ούτε στους τελικούς στη συνέχεια, ούτε κάπου αλλού μέχρι στιγμής έπαιξε.

Ο Ολυμπιακός θέλει λύσεις άμεσες το επόμενο δίμηνο. Θέλει παίκτη να μπορεί να παίξει έστω 10 λεπτά στο ματς με την Άλμπα και την Μπάγερν. Αυτός δεν μπορεί να είναι ο Ταρίκ Μπλακ. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» θα χρειαστεί διάστημα όσο της απουσίας του Μιλουτίνοφ για να είναι έτοιμος. Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν τελικά ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνουν μια τέτοια επιλογή.

Οι πιο έτοιμοι Εγκμπούνου και Ετσενίκε μοιάζουν να έχουν περισσότερες πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει μόνο με Σίκμα και Πετρούσεφ για ένα μήνα. Ακόμα και να αφαιρεθούν τα ελληνικά ματς και να παίξει ο Τανούλης σε αυτά, δεν βγαίνουν τα λεπτά. Ξέχωρα από το ποιοτικό έλλειμμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταρίκ Μπλακ: Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός σφυρίζει αδιάφορα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.