MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Αμαλία παραδέχονται το πάθος τους

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» καθώς ο Ντίνος και η Αμαλία έρχονται ξανά κοντά.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Αμαλία παραδέχονται το πάθος τους

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Οι ανατροπές συνεχίζονται καθημερινά στη σειρά του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών» καθώς ο έρωτας του Ντίνου και της Αμαλίας δείχνει πως δεν έχει σβήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες από τότε που η Αμαλία αποκάλυψε στη Μιράντα ότι είναι κόρη της. Η Μιράντα γνωρίζοντας για τον έρωτά της με τον Ντίνο τον χωρίζει και κάνει πίσω. Κάπως έτσι όμως ανοίγει ξανά ο δρόμος για να είναι ξανά Αμαλία και Ντίνος μαζί παρότι εκείνη είναι τώρα με τον Σίμο.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Αμαλία παραδέχονται τον έρωτά τους

Η Αμαλία βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Σίμου και μάλιστα οι δυο τους κανονίζουν τον επικείμενο γάμο τους. Από την άλλη ο Ντίνος μετά την απαίτηση της Μιράντας για διαζύγιο πετάει τη βέρα του.

Ο άντρας στρέφει τώρα όλη την προσοχή του στον Παράδεισο και στις εργασίες για τη νέα του επιχείρηση με τον Σίμο. Όμως ο καιρός περνάει και παρατηρεί ότι δεν γίνεται καμιά εργασία. Έτσι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ζητάει πίσω τα λεφτά του από τον Σίμο.

Οι δυο τους καταλήγουν να τσακώνονται άσχημα. Τότε η Αμαλία μπαίνει στη μέση και προς δυσαρέσκεια του Σίμου υποστηρίζει τον πρώην της. Στη συνέχεια η κοπέλα συναντιέται με την Πολυξένη και της εξομολογείται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Ντίνο.

Το ίδιο ακριβώς όμως νοιώθει και εκείνος καθώς εξομολογείται επίσης στον Βύρωνα τα συναισθήματά του. Την επόμενη ημέρα η Μιράντα πηγαίνει σπίτι του και του ζητά να παραβρεθούν στο γάμο της Αμαλίας.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα βάζει νέα τρικλοποδιά στο Ντίνο

Σασμός: Ανατροπή με τη Βασιλική – Συλλαμβάνεται για φόνο!

Survivor 24/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για το έπαθλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Αμαλία παραδέχονται το πάθος τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα