MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει την βέρα του

Όλες οι εξελίξεις στη σειρά ο Παράδεισος των κυριών που φέρνουν τον οριστικό χωρισμό Ντίνου - Μιράντας.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει την βέρα του

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζεται με τον χωρισμό του Ντίνου και της Μιράντας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η σειρά του Alpha που θα σαρώνει στην τηλεθέαση φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια. Η Μιράντα αφότου ανακοινώσει στον Ντίνο ότι είναι η μητέρα της Αμαλίας το ανακοινώνει και σε όλους στον Παράδεισο, εκεί όπου έχει επιστρέψει στη θέση εργασίας της.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει τη βέρα του

Από τη πρώτη μέρα που επιστρέφει η Μιράντα στον Παράδεισο μετά τις προτροπές της Αμαλίας, η γυναίκα ζητά επίσημα το διαζύγιο από τον Ντίνο ο οποίος ήλπιζε σε κάποια μεταστροφή της. Ο Ντίνος αγριεμένος πετάει τη βέρα του και βυθίζεται στην απόγνωση.

Στο μεταξύ, αν και έχει κατασκευάσει άλλοθι για την υπόθεση της Νέλλυς, ο κατά συρροή δολοφόνος Χρήστος συλλαμβάνεται. Από την πλευρά του ο Σωτήρης συναντά τη φίλη της Νέλλυς, τη Ζωζώ και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για το βιασμό όμως ο Δημοσθένης δε την προώθησε. Ο Χρήστος για να βγε από τη φυλακή και μπει άλλος στη θέση του ζητάει τη βοήθεια του Σαρηγιάννη.

Ο Ντίνος αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση που έχει ξεκινήσει με τον Σίμο δεν εξελίσσεται. Έτσι ζητάει πίσω τα λεφτά του από τον Σίμο μετά τις πολλές αναβολές. Οι δύο άντρες οδηγούνται σε τσακωμό και η Αμαλία θα πάρει το μέρος του πρώην της κάτι που εξοργίζει τον Σίμο.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος εκβιάζει την Βικτώρια με αυτό που πονάει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος απειλεί την Χρυσούλα

Masterchef: Τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από πασίγνωστο εστιατόριο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει την βέρα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα