ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Μητσιάς: Ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός! Ο Γιάννης Κούρκουλος παρουσίασε το βιβλίο του

Ο Μανώλης Μητσιάς επέλεξε το δημοσιογράφο Γιάννη Κούρκουλο για να γράψει ένα βίβλιο που θα κρατήσει τον αναγνώστη στις σελίδες του
Μανώλης Μητσιάς: Ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός! Ο Γιάννης Κούρκουλος παρουσίασε το βιβλίο του

Ο Μανώλης Μητσιάς και αυτά που έχει προσφέρει, αλήθεια μήπως έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί τα πάντα. Μήπως όμως τελικά δεν είναι και αρκετά; Ο Μανώλης Μητσιάς έχει προσφέρει στην Ελλάδα. Όχι μόνο απλόχερα τη μοναδική του φωνή που έχει ερμηνεύσει τόσες και τόσες νότες που θα μείνουν για πάντα. Έχει προσφέρει πολιτισμό, κουλτούρα, Ελλάδα. 

Ο Μανώλης Μητσιάς, ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός. Δεν είναι απλά μια έκφραση. Είναι το βιβλίο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Κούρκουλος. Ο Γιάννης Κούρκουλος συνέδεσε τη μακρά και όμορφη δημοσιογραφική του πορεία περισσότερο με τον στίβο. Τον συνδέει όμως και μια μεγάλη φιλία με τον Μανώλη Μητσιά. Επιστέγασμα αυτής της φιλίας, μεταξύ άλλων και αυτό το βιβλίο.

Η παρουσίασή του βιβλίου έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης», σε μια αίθουσα που γέμισε ασφυκτικά. Μίλησαν πολλοί για τον Μανώλη Μητσιά και σίγουρα από τα χάιλαιτ της βραδιάς όταν ερμήνευσε μεγάλα και σπουδαία τραγούδια.

Ο Γιάννης Κούρκουλος υπέγραψε βιβλία και η εκδήλωση ήταν από εκείνες που γέμισαν καρδιές και άφησαν πίσω πολιτισμό.

Στο βιβλίο του Γιάννη Κούρκουλου «Μανώλης Μητσιάς – Ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος, μιλούν και θυμούνται στιγμές με τον  αγαπημένο ερμηνευτή, τα αδέλφια του, παιδικοί φίλοι, συγχωριανοί και συνεργάτες. Ο  Μανώλης Μητσιάς αφηγείται στο συγγραφέα τη διαδρομή του από τα Δουμπιά της Χαλκιδικής στην Αθήνα.

Η έκδοση συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το εξώφυλλο σχεδίασε ο Πέτρος Παράσχης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανώλης Μητσιάς: Ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός! Ο Γιάννης Κούρκουλος παρουσίασε το βιβλίο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).