ENGINE POWER

WRC: Το Ράλι Σαρδηνίας σε 48 ώρες αγώνα

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Ο γύρος της Ιταλίας αλλάζει με τα στάδια και τις διαδρομές να μην χωρίζονται πλέον σε τέσσερα ημέρες, αλλά μόνο σε τρεις .
WRC: Το Ράλι Σαρδηνίας σε 48 ώρες αγώνα

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Ο γύρος της Ιταλίας θα περιλαμβάνει συνολικά 3 ημέρες προπόνησης που θα ολοκληρωθούν σε 48 ώρες, σε σύγκριση με τις τέσσερις που συνήθως χωρίζονται σε 4 ημέρες.

Τέσσερις μήνες στο Ιταλικό Ράλι

Το ημερολόγιο της σεζόν του WRC 2024 περιλαμβάνει τακτικά το Rally Italia Sardegna , το μοναδικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί στη χώρα μας από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου . Σε αντίθεση με πέρυσι, που η διοργάνωση έγινε στην Όλμπια, όλα τα στάδια θα πραγματοποιηθούν στα βόρεια του νησιού και πιο συγκεκριμένα στο Αλγκέρο . Ωστόσο, η επίσημη παρουσίαση της 21ης ​​έκδοσης αποκάλυψε μερικά σπουδαία νέα.

WRC-rali-sardinias-italia-rally-48ores-agonas2024

WRC-rali-sardinias-italia-rally-48ores-agonas2024

48 ώρες αγώνα

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Οι διοργανωτές του Ράλι, σε συνεργασία με την Λέσχη Αυτοκινήτου της Ιταλίας και την Περιφέρεια της Σαρδηνίας, έχουν ουσιαστικά προβλέψει τις οδηγίες που υπαγορεύει η FIA για τη σεζόν 2025 σχετικά με τον προγραμματισμό των γεγονότων, με τα στάδια και τις διαδρομές να μην χωρίζονται πλέον σε τέσσερα ημέρες, αλλά μόνο σε τρεις . Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 16 δοκιμές σε τρία στάδια, για συνολικά 266,48 χιλιόμετρα που θα διανυθούν σε 48 ώρες .

WRC-rali-sardinias-italia-rally-48ores-agonas2024

Οι διαδρομές

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Ο έκτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σε χωματόδρομους , θα ξεκινήσει λοιπόν το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου με το shakedown στο Olmedo και το πρώτο στάδιο αποτελείται από τέσσερις ειδικές δοκιμές, συγκεκριμένα τις δύο στο Osilo-Tergu. και το υπόλοιπο στο Sedini- Castelsardo. Η μεγαλύτερη μέρα θα είναι το Σάββατο 1 Ιουνίου, με οκτώ στάδια για συνολικά 149,36 χλμ., με το κλείσιμο του Ράλι να έχει προγραμματιστεί με το τρίτο στάδιο να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουνίου, με δύο χρονομετρήσεις και το power stage στο Sassari Argentiera.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «WRC: Το Ράλι Σαρδηνίας σε 48 ώρες αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!