ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο και πάλι εκτός ο Φορτούνης – Συμβαίνει κάτι;

Όπως και στο Κύπελλο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε τον Ομαρ Ρίτσαρντς στα αριστερά.
Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο και πάλι εκτός ο Φορτούνης – Συμβαίνει κάτι;

Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Κάρλος Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο ενάντια στον Παναθηναϊκό και πάλι εκτός ο Κώστας Φορτούνης από την αρχική ενδεκάδα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να μην ξεκινήσει τον Κώστα Φορτούνη για… δεύτερο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στη σειρά.

Όπως και στο Κύπελλο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε τον Ομαρ Ρίτσαρντς στα αριστερά.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προτίμησε να βάλει αριστέρα τον Ρίτσαρντς και πίσω από τους επιθετικούς τους Αλεξανδρόπουλο, Τσικίνιο και Έσε.

Ήθελε τρεξίματα, υψηλή ένταση και μαρκαρίσματα ψηλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ, στοιχεία που Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλος έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Κώστα Φορτούνη. Συν το ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ το είχε πει από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο Ρέντη, πως θέλει να μαρκάρουν όλοι. Ο Κώστας Φορτούνης έχει άλλα υπέρ στο παιχνίδι του, όχι όμως τόσο το να μαρκάρει τον αντίπαλο επί 90 λεπτά.

Όχι, δεν συμβαίνει κάτι με Καρβαλιάλ και Φορτούνη. Απλά ο Πορτογάλος θέλει άλλα στοιχεία να παρατάξει στη Λεωφόρο.

Στις εκπλήξεις (σ.σ. για όσους είναι εκτός Ρέντη) ήταν και η επιλογή του Τσικίνιο στην αρχική ενδεκάδα και όχι του Όρτα.

Όμως ο Τσικίνιο ήρθε με… σπασμένα φρένα στον Πειραιά, είναι παίκτης που θέλει να αποδείξει πράγματα και έτσι προπονείται και παίζει στο κόκκινο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του στην αρχική ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός: Έκπληξη ο Τερίμ – Τρικ ο Καρβαλιάλ

Ο Μαντί Καμαρά ήθελε να φύγει από το γήπεδο όταν έμαθε πως είναι εκτός αποστολής…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο και πάλι εκτός ο Φορτούνης – Συμβαίνει κάτι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.