MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Απαγάγουν την αδελφή του Δημήτρη

Σε κίνδυνο βρίσκεται η οικογένεια του Δημήτρη στη σειρά Παγιδευμένοι στα επόμενα επεισόδια...
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Απαγάγουν την αδελφή του Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα με ένα νέο μυστήριο να κάνει την εμφάνισή του και την αδελφή του Δημήτρη να πέφτει θύμα των κινδύνων που παραμονεύουν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται καθηλωτική. Όλα δείχνουν ήρεμα τώρα όμως μόλις αποκαλυφθούν κάποια πράγματα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η οικογένεια του Δημήτρη θα βρεθεί να κινδυνεύει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η αδελφή του Δημήτρη θύμα απαγωγής

Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη τους αναστατώνει όλους με τον εισαγγελέα να πιστεύει ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της νύφης που έχει αναλάβει. Η Άννα βρίσκεται επίσης σε επιφυλακή και φοβάται για τον Δημήτρη. Μάλιστα λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που προειδοποιεί ότι ο Δημήτρης θα πέσει νεκρός.

Ο Δημήτρης όμως δεν ακούει κουβέντα και συνεχίζει τις προσπάθειες για να ξεδιαλύνει την υπόθεση. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο Περικλής ο οποίος όμως αρνείται κάθε κατηγορία.

Ενώ γίνονται αυτά η Άννα λαμβάνει νέο απειλητικό μήνυμα αυτή τη φορά με ένα κηδειόχαρτο του Σπύρου! Έντρομη επικοινωνεί με τον Δημήτρη και εκείνος ψάχνει τον πατέρα του ο οποίος είναι άφαντος. Σύντομα η αστυνομία δέχεται μια κλήση για έναν χτυπημένο άντρα που μοιάζει με τον Σπύρο. Άννα και Δημήτρης σπεύδουν στο σημείο και οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται. Ο Σπύρος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση.

Ενώ όμως γίνεται η μεταφορά του ο Δημήτρης παρατηρεί κάτι που τον πανικοβάλει περισσότερο. Λίγο πιο πέρα είναι πεταμένη η τσάντα της αδελφής του, Δάφνης. Η Δάφνη έχει πέσει θύμα απαγωγής και σημαίνει συναγερμός…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης λαμβάνει email φωτιά για την δολοφονία του Άκη

Survivor spoiler 8/2: Ο Τζέημς, η Σταυρούλα και οι άλλες προσθήκες – Τι θα δούμε την Κυριακή (vids)

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Αντρέι αιχμάλωτοι των Τούρκων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Απαγάγουν την αδελφή του Δημήτρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα