ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε – Τα αποτελέσματα

Η βαθμολογία μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός με τη Φενέρμπαχτσε με 74-63 για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε – Τα αποτελέσματα

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σημαντική νίκη με 74-63 επί της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βελτίωσε το ρεκόρ της στο 16-10 και μάλιστα ανέβηκε για πρώτη φορά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω κι αν Βίρτους, Μονακό έχουν τον ίδιο απολογισμό! Με 15-11 ακολουθούν Ολυμπιακός και Βίρτους Μπολόνια.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Άλμπα Βερολίνου, την οποία νίκησε μέσα στη Βαρκελώνη με 93-77. Κορυφαίος για τους μπλαουγκράνα ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς Γερμανών ξεχώρισε ο Τιμ Σνάιντερ με 14π.

Εξάλλου η Μονακό πέτυχε σπουδαίο αποτέλεσμα με 81-78 μέσα στην Ιταλία επί της Βίρτους Μπολόνια μετά από ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη. Ο Μάικ Τζέιμς με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, μαζί με τον Τζόρνταν Λόιντ που είχε 24π. Από πλευράς Ιταλών 21 πόντους είχε ο Μάρκο Μπελινέλι.

Τέλος ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου ηττήθηκε με 91-93 μέσα στο Βελιγράδι από τημ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Ζαλγκίρις Κάουνας.  Εξαιρετικός για τους Λιθουανούς ο Κίναν Έβανς με 25 πόντους, ενώ από πλευράς Σέρβων ο Λούκα Μίτροβιτς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Euroleague

Πέμπτη 8/2

  • Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 105-91
  • Μπασκόνια – Βιλερμπάν 94-80
  • Παρτίζαν – Μπάγερν Μονάχου 78-79
  • Βαλένθια – Ολυμπιακός 65-78
  • Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 81-76

Παρασκευή 9/2

  • Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας 91-93
  • Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε 74-63
  • Βίρτους Μπολόνια – Μονακό 78-81
  • Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου 93-77

Η βαθμολογία της Euroleague σε 26 αγωνιστικές

Η βαθμολογία της Euroleague σε 26 αγωνιστικές

Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (27η)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε – Τα αποτελέσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.