MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη λέει αυτό που δεν πρέπει στο λάθος άτομο

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» - Σοκ για την Αριάδνη
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη λέει αυτό που δεν πρέπει στο λάθος άτομο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά. Με την Αριάδνη να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο κάνοντας ένα λάθος που θα στοιχήσει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη λέει αυτό που δεν πρέπει στο λάθος άτομο

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του Στάθη και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της. Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Άννα τον συμβουλεύει να την αντικαταστήσει πριν το καταλάβει η Αναστασία.

Την ίδια ώρα, η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα.

Ακόμη, η Αριάδνη συγκρούεται με την Αρετή και πάνω στον καβγά της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη.

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της σε συνδυασμό με όσα έμαθε για τον Στάθη, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Μάταιος κόπος όμως καθώς η πρώην γυναίκα του Καπερνάρου δεν μπορεί να δεχθεί τα όσα της έχουν συμβεί.

Τέλος, ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της. Τα πράγμα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμεναν οι ίδιοι.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου-Γιατί πρέπει να πεθάνει;

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης φλερτάρει χωρίς τέλος την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Αριάδνη και Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος γίνεται χρήστης ναρκωτικών!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη λέει αυτό που δεν πρέπει στο λάθος άτομο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα