ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6

Ένα... άστρο το έχει απ' ότι φαίνεται ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6

Ολυμπιακός: Ο Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους ερυθρόλευκους στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6 την άλλη Κυριακή.

Ένα… άστρο το έχει απ’ ότι φαίνεται ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε με την… υπογραφή του την απόσταση από την κορυφή να μειώνεται στους 7 βαθμούς, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στον αγώνα της Τούμπας.

Τώρα, ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή παίζει με τον ΠΑΟΚ και με μία νίκη μπορεί να ρίξει την απόσταση στους 6 (αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Λαμία θα είναι αυτός πρώτος με 53 βαθμούς).

Η ΑΕΚ παίζει με την Κηφισιά, οπότε το πιο πιθανό είναι και αυτή να κερδίσει και να πάει στους 52 βαθμούς.

Έτσι ο Ολυμπιακός με νίκη στην Τούμπα θα πάει στους 47 βαθμούς και θα μειώσει την διαφορά με την κορυφή στους 6 βαθμούς (πιθανά θα είναι ο Παναθηναϊκός πρώτος σε αυτή την περίπτωση). Απλά πρέπει να… κερδίσει. Αν χάσει από τον ΠΑΟΚ, τότε η διαφορά του Ολυμπιακού με τον πρώτο ΠΑΟΚ θα είναι 10 βαθμοί.

Σε όλη αυτή τη βαθμολογία μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ακόμα η απόφαση από το CAS, για την οποία οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι.

Το σημαντικό με αυτή την εξέλιξη είναι πως για άλλη μία φορά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του και μόνο την πρώτη θέση ενώ από εδώ και εμπρός τα γήπεδα θα έχουν και κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Ισόπαλο το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ είναι… τρελαμένος – Τι έκανε στο Ρέντη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.