ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό

Η εξέλιξη του αγώνα Παναιτωλικός - Άρης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό

Live ενημέρωση στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναιτωλικός – Άρης (19:00 –  Cosmote Sport 3) στο γήπεδο Αγρινίου.

Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό

Τέλος στο παιχνίδι! Ο Άρης παίρνει σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου καθώς επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Φραν Βέλεθ στο 64′.

90+3′: Ο Διαμαντόπουλος αρχικά έδειξε κόκκινη στον Μαυρία για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Σαμόρα όμως ο Παπαπέτρου από το VAR τον φώναξε να δει τη φάση και τελικά πήρε πίσω την αποβολή και έδειξε κίτρινη στον παίκτη του Παναιτωλικού.

90′: Εκτός ο Μορόν, μέσα ο Ανσαριφάρντ (ντεμπούτο). Ντουκουρέ και Φετφατζίδης μέσα, έξω οι Νταρίντα, Βερστράτε.

Παναιτωλικός – Άρης | 0-1, ο Βέλεθ επισφραγίζει την τρομερή εμφάνιση με άψογη εκτέλεση

83′: Μαυρίας αντί Στάγιτς για τον Παναιτωλικό.

77′: Πέρες, Καρέλης μέσα για τον Παναιτωλικό, έξω Χουάνπι και Πέδρο.

71′: Χατζηθεοδωρίδης και Σενγκέλια έξω για τον Παναιτωλικό, Φρεντ Ντουάρτε και Λομόνακο μέσα, οποίος κάνει ντεμπούτο.

70′: Έξω ο Μάνου Γκαρθία για τον Άρη, μέσα ο Ροζ.

64′: ΓΚΟΟΟΛ 0-1: Ο Άρης ανοίγει το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ! Σέντρα του Μανού Γκαρσία καρφωτή κεφαλιά στην κίνηση του Βέλεθ και προβάδισμα για τον Θεό του πολέμου!

60′: Ο Άρης έχει σαφώς πιο δυνατά από ότι στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Μάντζιου έχει την κατοχή της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να αμύνεται, ωστόσο να παραμένει επικίνδυνος όταν  φεύγει στις αντεπιθέσεις και μάλιστα με πολλούς παίκτες.

56′: Πρώτη αλλαγή στο ματς, είναι για τον Άρη. Σαμόρα αντί Σαβέριο.

Χωρίς αλλαγές άρχισε το Β΄ μέρος.

Παναιτωλικός – Άρης | Ο Μπράμπετς χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου

Ημίχρονο στο Αγρίνιο χωρίς σκορ ως τώρα. Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά, είχε ένα πεντάλεπτο πολύ δυνατό όπου απέιλησε 3-4 φορές χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Μετά το 25′ ο Άρης ισορρόπησε, ειδικά μετά το 30′ και ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να έχουν καλές στιγμές με Μπράμπετς  (κεφαλιά στο 30′) και Σαβέριο (τετ α τετ στο 41′).

Παναιτωλικός – Άρης | Σπουδαίος Κουέστα, φοβερή διπλή επέμβαση στον Τορεχόν

30′: Πρώτη ευκαιρία για τον Άρη και μάλιστα πολύ μεγάλη! Από το πρώτο κόρνερ των φιλοξενούμενων και την γυριστή πάσα του Σουλειμάνοφ ο Μπράμπετς αστόχησε σε κεφαλιά από κοντά αν και ανενόχλητος!

Παναιτωλικός – Άρης | Δίλεπτο… φωτιά για τους γηπεδούχους με συνεχόμενες ευκαιρίες

Παναιτωλικός – Άρης | Με τον κόσμο στο πλευρό τους ξανά οι Αγρινιώτες

10′: Ενώ το ματς ήταν μοιρασμένο ως τώρα ξαφνικά στο τελευταίο 4-5 λεπτά ο Παναιτωλικός ασκεί απίστευτη πίεση στην άμυνα του Άρη, 3-4 καλές στιγμές με Σενγκέλια (σουτ), Ζοάο Πέδρο (κεφαλιά) αρχικά και στη συνέχεια με δύο μεγάλες επεμβάσεις του Κουέστα σε σε κεφαλιά και σουτ του Τορεχόν στην ίδια φάση! Η άμυνα του Άρη παρατάει, μη μπορώντας να απομακρύνει, ενώ έχει δώσει και 2-3 κόρνερ στους γηπεδούχους στο διάστημα αυτο.

Σχεδόν γεμάτο το γήπεδο στις κερκίδες που είναι ανοιχτές, καθώς από τη μία πλευρά, εκεί που συνήθως κάθονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είναι κλειστές,

1′: Σέντρα στο ματς με μικρή καθυστέρηση καθώς οι οπαδοί του Παναιτωλικού άναψαν καπνογόνα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να θολώσει.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Στάγιτς, Μπ. Ντουάρτε, Μαλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Σενγκέλια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Φρεντ Ντουάρτε, Λομονάκο, Πέρες, Μαυρίας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Άρης: Κουεστα, Οντουμπαζιο, Μοντόγια, Βελεθ, Μπραμπετς, Βερστρατε, Νταριντα, Μάνου Γκαρθία, Σουλειμανοφ, Σαβεριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιωτης, Ρόουζ, Φατορε, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σαμορα, Ανσαριφάρντ, Ντουκουρε.

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Πετρόπουλος, Μεϊντάνας
  • VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου
  • Τέταρτος: Γκάμαρης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.