ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – Άρης: Με Μανού Γκαρσία βασικό και Ανσαριφάρντ στην αποστολή οι κίτρινοι, με Τσάβες και Σενγκέλια οι γηπεδούχοι

Έγιναν γνωστές οι 11άδες στο Παναιτωλικός - Άρης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παναιτωλικός – Άρης: Με Μανού Γκαρσία βασικό και Ανσαριφάρντ στην αποστολή οι κίτρινοι, με Τσάβες και Σενγκέλια οι γηπεδούχοι

Γιάννης Πετράκης και Άκης Μάντζιος έκαναν γνωστές τις 11άδες για το Παναιτωλικός – Άρης που θα διεξαχθεί στις 19:30, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής των γηπεδούχων επαναφέρει στην 11άδα τον Σενγκέλια που έλειπε με ίωση, ενώ κατεβάζει σχήμα με τρεις στόπερ και σύστημα 3-5-2 κατα τα φαινόμενα. Ντεμπούτο για τον Τσάβες κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων αρχίζει με δίδυμο στα στόπερ τους Βέλεθ-Μπράμπετς, ενώ τη θέση του τραυματία Τζούρασεκ (τελικά έμεινε εκτός αποστολής) στο βασικό σχήμα καλύπτει ο Μανού Γκαρσία. Στην αποστολή για τον Θεό του πολέμου έχει συμπεριληφθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Στάγιτς, Μπ. Ντουάρτε, Μαλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Σενγκέλια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Φρεντ Ντουάρτε, Λομονάκο, Πέρες, Μαυρίας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Άρης: Κουεστα, Οντουμπαζιο, Μοντόγια, Βελεθ, Μπραμπετς, Βερστρατε, Νταριντα, Μάνου Γκαρθία, Σουλειμανοφ, Σαβεριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιωτης, Ρόουζ, Φατορε, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σαμορα, Ανσαριφάρντ, Ντουκουρε

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Πετρόπουλος, Μεϊντάνας
  • VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου
  • Τέταρτος: Γκάμαρης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – Άρης: Με Μανού Γκαρσία βασικό και Ανσαριφάρντ στην αποστολή οι κίτρινοι, με Τσάβες και Σενγκέλια οι γηπεδούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.