MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης ανακαλύπτει πως η Αλίκη είναι τσιράκι

Διαβάστε πως θα ξεσκεπάσει την Αλίκη ο Γιώργης στη σειρά «Το Ναυάγιο».
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης ανακαλύπτει πως η Αλίκη είναι τσιράκι

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης συνεχίζει τον αγώνα του για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το Ναυάγιο του «Φοίνιξ». Στο πλευρό του έχει την Αλίκη η οποία όμως σύντομα θα μάθει ποια πραγματικά είναι.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται συναρπαστική με ανατροπές και αποκαλύψεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην ιστορία.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης μαθαίνει την αλήθεια για την Αλίκη

Η Αλίκη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργη κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Μάλιστα παρότι ο Παντελίδης συνεχίζει να της φέρεται σκληρά και απαξιωτικά εκείνη συνεχίζει να του παρέχει πληροφορίες εκ των εσώ.

Σύντομα όμως ο Γιώργης θα ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και θα την ξεσκεπάσει όταν αυτή θα προβεί σε ένα μοιραίο λάθος.

Όλα ξεκινάνε με την είδηση της αυτοκτονίας του Μάριου η οποία αναστατώνει τον κόσμο γύρω του. Ο Μάριος όμως πριν πεθάνει άφησε ένα γράμμα στο οποίο εξιστορεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην πράξη. Η Αλίκη χωρίς να χάσει χρόνο μεταφέρει την πληροφορία στον Παντελίδη.

Την ίδια ώρα ο Γιώργης με τον Μιχάλη περνάνε στην αντεπίθεση παίρνοντας μία μεγάλη συνέντευξη από το Μάκη, τον Μιχάλη, τον Βασίλη και τον Ανέστη και η Αλίκη δεν είναι εκεί για να την εμποδίσει.

Παράλληλα ο Γιώργης ανακαλύπτει την προδοσία της Αλίκης όταν βρίσκει στην τσάντα της ένα ντοκουμέντο «φωτιά» το οποίο είχε χάσει από το γραφείο του. Τότε συνειδητοποιεί ότι η Αλίκη είναι κατάσκοπος του Παντελίδη.

Θα κρατήσει όμως την ψυχραιμία του και θα της στήσει μια παγίδα. Μάλιστα αντί να την ξεσκεπάσει, σκέφτεται να εκμεταλλευτεί την παρουσία της προς όφελός του.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Τέλος το Ναυάγιο – Έρχονται ανατρεπτικές αλλαγές

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη παίρνει απόφαση ζωής!

Βασίλης Καρράς: Έγινε πραγματικότητα η τελευταία του επιθυμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης ανακαλύπτει πως η Αλίκη είναι τσιράκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα