MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να δραπετεύσει από την Κρήτη

Ο Σασμός συνεχίζεται με τον Μαθιό να ψάχνει τρόπο να φύγει μακριά από την Κρήτη.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να δραπετεύσει από την Κρήτη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις θα έχει ο Σασμός στη συνέχεια σχετικά με τον Μαθιό και τη Βασιλική καθώς ο εισαγγελέας Γιακωβάκης προσπαθεί να βρει στοιχεία εναντίον τους.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά με την αγωνία να κορυφώνεται σχετικά με το μέλλον του αγαπημένου ζευγαριού.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να φύγει με τη Βασιλική μακριά

Ο Γιακωβάκης είναι αποφασισμένος να λύσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν όπως το θάνατο του Λάζαρου. Ο Αντώνης ενημερώνει τη Βασιλική και τον Μαθιό ότι δε μπορεί πλέον να την προστατεύσει από τον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ ο Παύλος αποφυλακίζεται γεμίζοντας χαρά άπαντες στο χωριό ενώ η Αργυρώ μαθαίνει για την εμπλοκή της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου και κλονίζεται.

Ο Αντώνης έχει νέα σύγκρουση με τον Χρήστο για την επανεξέταση του dna που ζήτησε για τον Λάζαρο. Σύντομα όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται στο τμήμα. Ο κλοιός δείχνει να στενεύει για όλους. Η Καλλιόπη προτίθεται να πάρει τη θέση της Βασιλικής ως ένοχη και να την καλύψει κάτι που δε δέχεται κανείς.

Ο Μαθιός, απελπισμένος από πιθανή ενοχή της Βασιλικής, προτείνει να φύγουν από την Κρήτη όλοι. Οι υπόλοιποι όμως, πιο ψύχραιμοι, τονίζουν πως κάτι τέτοιο θα έδειχνε αυτόματα την ενοχή τους.

Τα αποτελέσματα του τεστ dna βγαίνουν και κρύβουν μια μεγάλη ανατροπή: δεν ανήκουν σε κανένα από τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα γυρίζει την πλάτη στο Μαθιό-Δεν θα τον υπερασπιστεί!

Survivor spoiler: Βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση – Αυτή η παίκτρια ζήτησε να φύγει!

Πέτρος Φιλιππίδης: Άγρια επίθεση από τον Γιώργο Λαμπάτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να δραπετεύσει από την Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα