ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Λ. Τσορτανίδης, Δ. Ποντίφηξ και Π. Κονταρίνης νικητές στην 2η Πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας iQFOiL

Ολοκληρώθηκε με 14 ιστιοδρομίες η 2η Πανελλήνια πρόκριση για την κατηγορία iQFOiL με αυτούς να είναι οι νικητές.
Λ. Τσορτανίδης, Δ. Ποντίφηξ και Π. Κονταρίνης νικητές στην 2η Πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας iQFOiL

Με 14 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε στο «Athens International Sailing Center» ο αγώνας της 2ης πανελλήνιας πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας στην ολυμπιακή κατηγορία iQFOiL που διοργάνωσε η ΕΙΟ με τη συμμετοχή 15 σκαφών από 6 ομίλους.

Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας όπου επικράτησαν τα φαβορί.

Στους άνδρες κέρδισε ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Ανδρου με 14 βαθμούς. Δεύτερος τερμάτισε ο Βύρων Κοκκαλάνης του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 24β. και τρίτος ήταν ο Λεωνίδας Ευσταθίου του Ο.Σ.Φ.Π. με 43 βαθμούς.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Δανάη Ποντίφηξ του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 37 βαθμούς, δεύτερη η Κατερίνα Δίβαρη του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 39β. και τρίτη η Αιμιλία Κωστή του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 67 βαθμούς.

Στην κατηγορία U19 και οι τρεις πρώτοι ιστιοπλόοι είναι του Αθηναϊκού Ν.Ο. Νίκησε ο Πέτρος Κονταρίνης με 13 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Ιωάννου με 48β. και τρίτος ο Αλέξανδρος Βασμανώλης με 63 βαθμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λ. Τσορτανίδης, Δ. Ποντίφηξ και Π. Κονταρίνης νικητές στην 2η Πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας iQFOiL», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.