ΜΠΑΣΚΕΤ

Αιχμές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε «καρφιά» στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αιχμές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας (vid)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού με 69-58, και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας «φωτογράφισε» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντας πως «Δέχομαι από πρόεδρο αντίπαλης ομάδας συνέχεια επιθέσεις και δεν μπορώ ποτέ να απαντήσω».

Το επίμαχο σημείο των δηλώσεων του προπονητή του Ολυμπιακού αφορούσαν την ερώτηση για το αν το ελληνικό μπάσκετ έχει κάνει βήμα μπροστά, με τον Μπαρτζώκα να απαντά: «Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Δε θέλω να είμαι βιαστικός. Αν κάνει το ελληνικό μπάσκετ ένα βήμα μπροστά, αλλά εγώ δέχομαι από πρόεδρο αντίπαλης ομάδας συνεχώς επιθέσεις και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είναι η θέση μου ή δεν έχω social media, αυτά είναι μικρά πράγματα αλλά σημαντικά στο να υπάρξει πολιτισμός. Το ότι υπήρχε κόσμος και των δύο ομάδων και λιγότερο φανατικοί από τα προηγούμενα χρόνια, το ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν και η διαιτησία ήταν καλή και στο 50/50 ήταν ένα βήμα μπροστά. Την επομένη ημέρα ορθώνονται διαφορετικές απόψεις, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι», σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παρακάτω το επίμαχο σημείο, αλλά και ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μπαρτζώκας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιχμές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.