ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Παναθηναϊκός με το στραβοπάτημα απέναντι στη Λαμία έκανε τη συνέχεια ακόμη πιο δύσκολη για εκείνον.
Ο Παναθηναϊκός βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνει αυτό ο Παναθηναϊκός επί Φατίχ Τερίμ. Του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και με την ήττα από τον Ατρόμητο.

Τότε ο Τερίμ είχε λαθέψει ρισκάροντας αρκετά με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει. Αυτό δεν κόστισε γιατί στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και «καθάρισε».

Μόνο που το αποτέλεσμα της Λεωφόρου είχε προσθέσει έξτρα πίεση στους «πράσινους», οι οποίοι έπρεπε στη συνέχεια να παίξουν στα κόκκινα. Έχασαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, νίκησαν σε Περιστέρι και εντός με τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί το κλίμα έφτιαξε.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα. Η μεγαλειώδης γκέλα με τη Λαμία δεν είναι καταδικαστική από τη στιγμή που υπάρχουν τα πλέι οφ. Έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του ο Παναθηναϊκός στη Stoiximan Super League και μπορεί να καλύψει αυτούς τους δύο βαθμούς.

Ωστόσο, βάζει έξτρα πίεση στον εαυτό του. Μέχρι την έναρξη των πλέι οφ είναι απαγορευτικό να κάνει άλλο στραβοπάτημα, ενώ στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να μπει με μειονέκτημα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Προέχει, πάντως, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Με το 0-1 της Τούμπας οι «πράσινοι» έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Θα ήταν ούτως ή άλλως πρόβλημα να μην αποκλειστούν υπό αυτές τις συνθήκες. Ακόμη περισσότερο τώρα που έχει προηγηθεί το στραβοπάτημα με τη Λαμία. Δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα σε δεύτερο σερί ματς μετά την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός βάζει δύσκολα στον εαυτό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.