ENGINE POWER

Αποτελέσματα αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning 2024

Στα Χανιά ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning που διοργάνωσε η ΑΛΑ Χανίων στην Pista Kart
Αποτελέσματα αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning 2024

Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης – 18 Φεβρουαρίου 2024 – Χανιά | Αποτελέσματα

Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning : Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, η ΑΛΑΧανίων πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning στην Pista Park στο Βαρύπετρο. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:30 και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα έχουν ανοίξει και πραγματοποιούνται μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. της ΟΜΑΕ.

apotelesmata-agonon-atomikis-chronometrisis-gp-tuning-2024

Χορηγός των αγώνων  Χρονομέτρησης GP Tuning  για το 2024 θα είναι τα Λιπαντικά Eni – Αντιπρόσωπος Νομού Χανίων.

Η Α.Λ.Α. Χανίων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης και την Pista Park για τη φιλοξενία των αγώνων.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα του αγώνα  Χρονομέτρησης GP Tuning :

apotelesmata-agonon-atomikis-chronometrisis-gp-tuning-2024

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποτελέσματα αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης GP Tuning 2024», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!