ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει προπονητής που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους – Δεν τον ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ποτέ δεν... χώνεψαν την ιδέα και μάλλον κάτι ήξεραν.
Ολυμπιακός: Τελειώνει προπονητής που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους – Δεν τον ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Τελειώνει προπονητής που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους ενώ δεν τον ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όμως τελικά πήγε στη Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός έβγαλε την περσινή χρονιά με τον Ανιγκό στον πάγκο και μετά ήρθε ο Μαρτίνεθ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ποτέ δεν… χώνεψαν την ιδέα να προπονήσει την ομάδα ο Ιταλός. Τελικά ο Γκατούζο πήγε στη Μαρσέιγ τον Σεπτέμβριο, όπου μετά από 24 παιχνίδια βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του συλλόγου, καθώς οπαδοί και διοίκηση δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας.

Πάντως ένα… αισθητήριο το έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι με το καλημέρα στάζουν μέλι για τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει κάνει το δύο στα δύο, νοικοκυρεύοντας τους ερυθρόλευκους μετά από δύο χρόνια πέρα – δώθε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η τρέλα Ποντένσε στο 1-3 – Δείτε τι έκανε

Ολυμπιακός: Κανείς δεν κατάλαβε αυτό που έκανε με τον ΠΑΟΚ ο Σαντιάγκο Έσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τελειώνει προπονητής που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους – Δεν τον ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.