ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του για τον Ποντένσε και η πρώτη κόντρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άκουγε κανέναν και τώρα δικαιώνεται για την επιμονή του.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του για τον Ποντένσε και η πρώτη κόντρα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του προέδρου του Ολυμπιακού για το Ντάνιελ Ποντένσε και η πρώτη κόντρα με Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έγινε και πάλι ο Σούπερμαν του Ολυμπιακου, προσφέροντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε συμπαίκτες, προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους των ερυθρόλευκων.

Έλλειψε από τον Ολυμπιακό ο κανονικός Ποντένσε, που κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας άνθρωπος που νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τον Πορτογάλο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που επέμενε (σ.σ. μέσω του Ζόρζε Μέντες) να επιστρέψει ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό από τη Γουλβς.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του για τον Ποντένσε και η πρώτη κόντρα

Δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό, καθώς εκτός του ότι η μετακίνηση του Πορτογάλου έγινε ακριβώς στο παρά ένα, τόσο ο Αντόνιο Κορδόν, στον οποίο είχε δώσει τα κλειδιά του Ολυμπιακού, όσο και ο τότε προπονητής των ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ξετρελαίνονταν με τη μεταγραφή του Ποντένσε.

Τι έγινε τότε; Ο…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του για τον Ποντένσε και η πρώτη κόντρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.