MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ALPHA TV».
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Γιώργος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλα του τα λάθη.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα κι η Θοδώρα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Στέλλα περνά την βραδιά της μαζί με την Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος που θα την βάλει σε σκέψεις.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού.

Παράλληλα, η Βασιλική θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό και θα την αναστατώσει πάρα πολύ ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος.

Την στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ με τις εξελίξεις να τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Σοκ με την απόπειρα δολοφονίας-Η Εύα κόβει τα φρένα της Θοδώρας-Έτσι παίρνει εκδίκηση

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός ύποπτοι για τη δολοφονία Στεφανή

Σασμός: Ένταλμα σύλληψης της Εύας για απόπειρες δολοφονίας

Σασμός: Ο Παύλος βάζει την Εύα στη φυλακή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα