ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Παναθηναϊκός – Άρης Aποκλειστικό: Ο διαιτητής που θα το σφυρίξει!

Αυτός θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός - Άρης! Έλληνα διαιτητή ήθελαν οι «κιτρινόμαυροι».
Παναθηναϊκός – Άρης Aποκλειστικό: Ο διαιτητής που θα το σφυρίξει!

Γνώριμη σφυρίχτρα στο Παναθηναϊκός – Άρης. Ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα διεθύνει την αναμέτρηση σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν οι ορισμοί για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ξεχωρίζει το παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ζευγάρι που είναι πολύ πιθανό να δούμε και στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Aν και ο Άρης έχει στείλει αίτημα στην ΚΕΔ για Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του, η ΚΕΔ προφανώς επειδή δεν συναίνεσε ο Παναθηναϊκός, φέρνει ξένο και πολύ γνώριμο ρέφερι για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα σφυρίξει το παιχνίδι στο «Α. Νικολαϊδης». Ο Σκανδιναβός θα σφυρίξει για τέταρτη φορά παιχνίδι του Άρη, με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς έχουν μόνο ήττες στα προηγούμενα τρία!

Ο Αλ Χακίμ είχε σφυρίξει στις 4/12 το ΑΕΚ-Άρης 1-0, το Ολυμπιακός-Άρης 4-1 επίσης για τη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ – Άρης 1-2, με τα γνωστά παράπονα του Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Το πιο πρόσφατο ματς του Σουηδού στην Ελλάδα ήταν το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2 στα μέσα Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι μέσω VAR στις καθυστερήσεις και τους πράσινους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Βέρμπιτς που δεν καταλογίστηκε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Άρης Aποκλειστικό: Ο διαιτητής που θα το σφυρίξει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!