ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη η ΚΕΔ για το πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε!

Η επιβράβευση του Ζαμπαλά για το πέναλτι στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης!
Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη η ΚΕΔ για το πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε!

Με πέναλτι ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΚΕΔ βλέπει παράβαση και δίνει εκ νέου ορισμό στον VAR Zαμπαλά!

Με ανατροπή κατάφερε ο Ολυμπιακός να επικρατήσε (2-1) του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκης». Με πέναλτι η ισοφάριση των «ερυθρολεύκων» το οποίο καταλογίστηκε μετά από on field review που έκανε ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς. Αν και ο διεθνής ρέφερι είχε βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα για να το δώσει.

Αν και υπήρξαν αρκετά σχόλια αλλά και γκρίνια από… τρίτους, η ΚΕΔ που αξιολόγησε τη φάση από τις εγκαταστάσεις του VAR στο Μαρούσι αποφάνθηκε οτι σωστά καταλογίστηκε η παράβαση στην αναμέτρηση, αφού υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ποντένσε.

Να σημειωθεί οτι VAR ήταν ο Ζαμπαλάς. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η Επιτροπή Διαιτησίας τον επιβράβευσε, δίνοντας του ξανά ορισμό την προσεχή μεσοβδομάδη αγωνιστική, και πάλι Video Assistant Referee.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η φάση που κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη η ΚΕΔ για το πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!